30-03-04

megabangelijk

Het regent tegenwoordig "superministerraden".
 

BRUSSEL - Vandaag is de derde en meteen laatste megaministerraad begonnen rond het thema justitie en politie. De top vindt plaats in de ambtswoning van de premier aan de Lambermont en duurt nog tot morgen. (De Standaard)


 
Vroeger was het gewoon "super" en nu is het al "mega", wat is het volgende? Een ultraministerraad? Wat is eigenlijk het verschil tussen dat en een "gewone ministerraad"? Waarschijnlijk alleen (daar gaan we weer:) de perceptie, een megaministerraad da's catchy, daar gebeurt het, daar wordt geregeerd....Kortom dat horen de mensen graag, de indruk geven dat er goed bestuurt wordt is tegenwoordig belangrijker dan het regeren zelf. Als er deftig geregeerd wordt dan moet je dat niet etaleren, dan zien de mensen dat wel vanzelf op de persconferenties, het nieuws en in de krant. Maar ja, we staan tot op heden nog altijd afgestemt op de Goed-Nieuws-Show.

18:57 Gepost door democraat | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Volledig gelijk Als ik op mijn werk niet uithaal met mega-aansluitingen of mega-materiaal dan zegt mijn baas dat ik slecht heb gewerkt! Ik denk dat mijn baas ook toe is aan een psychiatrisch onderzoek! Dat kan ook gezegd worden van deze regering! Misschien hebben we nog zo'n 2miljoen migranten nodig om dit land deftig te besturen?

Gepost door: slogan | 30-03-04

De commentaren zijn gesloten.