18-04-04

Minaretten en moskeeën binnenkort gebouwd met UW belastingg

Minaretten en moskeeën binnenkort gebouwd met UW belastinggeld!

Protesteer bij VLD en CD&V!

Op dit ogenblik wordt in het Vlaams Parlement het ‘Moskeedecreet’ van VLD, SP.a en Groen besproken. Met dit decreet wil Vlaams minister Van Grembergen (SP.a-Spirit) ervoor zorgen dat tientallen moskeeën in Vlaanderen officieel erkend worden, waarna honderdduizenden euro Vlaams belastinggeld zullen gebruikt worden om nieuwe moskeeën neer te zetten en minaretten te bouwen in Vlaanderen. Er is geen enkele waarborg tegen fundamentalistische moskeeën; wie wordt voorgedragen door het zogenaamde ‘Moslimexecutief’ wordt erkend, ook al heeft de staatsveiligheid onlangs gezegd dat in dat volledig Franstalige ‘Moslimexecutief’ 8 fundamentalisten zetelen……

Het Vlaams Blok vertraagt de bespreking van het Decreet al twee weken, maar de media zwijgen dit verzet dood, en SP.a en VLD zetten alles op alles om het Decreet deze week gestemd te krijgen. ‘Oppositiepartij’ CD&V steunt het Decreet…

Na het vreemdelingenstemrecht zou dit de tweede ongelooflijke knieval zijn die de VLD op korte tijd voor de vreemdelingen maakt.

Bent u ermee akkoord dat moskeeën en minaretten zullen gebouwd worden met uw belastinggeld?
Bent u ermee akkoord dat VLD, SP.a en CD&V uw geld geven aan moskeeën die erkend worden door het ‘Moslimexecutief’, waar volgens de staatsveiligheid 8 fundamentalisten in zetelen?

Als dat niet zo is, protesteer dan via de enige vrije media die er nog zijn: Internet en email!
Dat Groen en SP.a de islam aanbidden is bekend, maar misschien kunnen VLD en CD&V nog tot gezond verstand gebracht worden.
(c) Forum "Uw mening"

 
Blijkbaar is het vandaag de mode om willekeurig je lievelingetjes te kiezen en de rest te negeren. Dat mag,...als individu. Nogmaals: discriminatie hoort niet thuis in een democratie. Als overheid moet je een keuze maken: subsidieer 1 godsdienst en je bent verplicht de anderen ook tegemoet te komen.
 
Het decreet gaat trouwens niet alleen over de Islam maar ook over de Joodse gebedsdiensten, de Orthodoxe, Protestantse en Anglicaanse kerk.
Omdat kennis macht is: informeer uzelf over het "decreet van erediensten":
http://www.binnenland.vlaanderen.be/HRBB/dossiers/eredien...
 
Of ik het akkoord ben dat mijn geld daarvoor gebruikt wordt? NEE, maar dat mijn geld gebruikt wordt om de Katholieke Kerk te onderhouden staat mij evenmin aan! Want ook in onze oude vertrouwde Kerk vind je extreme meningen, voorbeelden genoeg: "condooms zijn strikt verboden" aldus Zijne heiligheid(?). 
 
Persoonlijk acht ik het beter als de overheid stopt met elke vorm van subsidiëring aan eender welke godsdienst. Dat ze zelf bewijzen dat religie een positieve rol kan spelen in het leven van een mens, dan zullen ze wel kunnen rekenen op financiële steun.
 
De media tonen nogmaals dat ze hun objectieve plicht soms (gewillig) vergeten, het moslimdecreet kwam nauwelijks aan bod. Ja, het is gevoelige materie, maar het moet behandeld worden.

10:53 Gepost door democraat | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.